''OKUMAK YAŞAMAKTIR''

28.12.2022 113

Okulumuzda kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren bir okul modeli oluşturulması hedeflenmektedir. Öğrencilerimiz yoluyla ailelerini de etkileyerek geleceğin okuyan nesilleri olan bir toplum yapısını okullarımızdan başlayarak kazandırdığımız okuma alışkanlıkları ile gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin haftalık ders programları içerisinde okul yönetimi tarafından  yapılan okuma programına göre haftada en az bir ders saati olmak üzere okulumuzda okuma etkinlikleri gerçekleştirilecektir. Okul kütüphanesinden alınacak kitaplar veya okuma etkinliklerine uygun belirlenmiş kitaplardan öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları sağlanarak bireysel olarak her öğrencinin okuma kültürü ve alışkanlığı kazanmaları sağlanacaktır.